A to Z

Clean for you and nature

Så er det tid til at samle affald!

Lad os komme ud og gå nogle ture i den friske luft.
Tag en pose under armen og fyld den undervejs.

Jeg er gået sammen med Søs fra @kroniske_farver, vi har startet #cleanforyouandnature på instagram. Det er på tide at det bliver inn at samle skrald, men det er endu mere på tide at stoppe med at være skovsvin.!

Tænk på hvor alt den affald ender, ude i naturen. Hvordan vil fremtiden se ud hvis folk bliver ved med at smide affald. Vi kan stoppe det nu, hjælp mig med at sprede budskabet.
Saml skrald, tag et billede, læg det på instagram med #cleanforyouandnature, så kan vi måske også få den yngre generation med på bølgen.

Sammen kan vi sørge for en smuk natur uden skrald, og et rent bybillede uden slikpapir der flyver rundt. Gør hvad du kan, selv hvis det er et stykke skrald du samler, har du gjort en forskel.!

 

Besøg @kroniske_farver og www.kroniskefarver.dk
se selfølgelig også @justeverything.dk 

– Camilla Out

 

Husk at være åben og imødekommende over for andre holdninger end din egen. Lyt og hør hvad baggrunden er for andres holdninger. Det kan være svært at forstå hvordan andre kan have en mening så anderledes end din egen. Det kan være lettere at sætte sig ind i hvis, man kender personens baggrund. Der kan være en meget simpel grund, en oplevelse, et tab, eller andet der har gjort indtryk på ens liv, og derved har skabt anderledes holdninger end flertallet.

Accepter og respekter andre meninger og holdninger, også selvom de er det modsatte af din egen. Du skal ikke være enig, men du skal respektere at alle ikke tænker ens. Vi er alle unikke og vores indre fungere forskelligt da vi alle har haft forskellige liv, oplevelser og problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.