A to Z

DIY Eco friendly – Rengøring

Det dufter i hele lejligheden.

Efter at have set hjemmelavet universal rengøringsmiddel flere steder på nettet gik jeg selv igang.

Jeg har brugt appelsin skraller som duft.
Man kan bruge mange forskellige ting men det letteste for mig var appelsin.

Appelsin skallerne har stået i hvid/gennemsigtig eddike i 2 uger. Derefter tilføjet lige så meget vand som eddike. Nu har jeg en appelsin duftene rengøring.

Det er jo utrolig let, og så er det bedre end alle de kemikalier vi får brugt, når vi bruger alle de rengøringsmidler vi kan købe.

Nu har jeg rengøringsmiddel til mig selv og til min mor, til et stykke tid.

Næste DIY jeg vil prøve er hjemmelavet desinficerende som nok er en tand skrappere end det jeg lige har lavet, eller det går jeg ud fra.

– Camilla out

Husk at være åben og imødekommende over for andre holdninger end din egen. Lyt og hør hvad baggrunden er for andres holdninger. Det kan være svært at forstå hvordan andre kan have en mening så anderledes end din egen. Det kan være lettere at sætte sig ind i hvis, man kender personens baggrund. Der kan være en meget simpel grund, en oplevelse, et tab, eller andet der har gjort indtryk på ens liv, og derved har skabt anderledes holdninger end flertallet.

Accepter og respekter andre meninger og holdninger, også selvom de er det modsatte af din egen. Du skal ikke være enig, men du skal respektere at alle ikke tænker ens. Vi er alle unikke og vores indre fungere forskelligt da vi alle har haft forskellige liv, oplevelser og problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.