Jeg vil genbruge mere, hvad med dig?

Der er meget engangs emballage. Men vi kan sagtens bruge det igen, hvis vi er lidt kreative.

Hvad er dine personlige genbrugstips?
Sørger du for at sortere dit skrald korrekt?

Jeg håber at kunne inspirere dig til at gå genbrugens vej, måske ændre lidt på nogle små vaner som kan hjælpe miljøet.

Se også bloggens instagram

Som nævnt i tideligere opslag, vil jeg genbruge det gavepapir jeg har, til det ikke kan holde længere. Derefter vil jeg købe mig noget stof som jeg vil bruge til indpakning af gaver i fremtiden.

Jeg har en kanin, kanin og alle andre kæledyr, laver efterladenskaber. Derfor gemmer jeg alle poser fra alt det mad jeg har købt. Brød poser, posen fra toiletpapir, poser fra frossen mad, gulerødder og kartofler osv. Så har jeg til at afskaffe hans små prutter uden af skulle købe skraldeposer til det.

Miljøvenlig vandflaske

Cocio flasker er perfekte til at opbevare koldt vand eller saftevand i køleskabet. Eller med lidt frisk smag af agurk eller måske citron.

Når du ikke har mere tyggegummi kan beholderen bruges til at have dine ynglings snaks med i tasken.
Nødder, mandler, rosiner, tørrede banan chips osv.

Alle beholdere du har kan bruges til et andet formål, eller det samme en gang til.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

 

Dette brugte kalenderlys, vil jeg fylde med stearin og bruge igen og igen. Den tomme kaffe beholder er af glas, så efter en rengøring kan den opbevare hvad jeg nu lige har brug for.

Til de kreative

Den tomme dåse vil jeg lave til et stearinlys. Jeg ved allerede hvem der skal have den i gave. Jeg syntes der er den perfekte ide med tomme dåser fra fx tun og cocktailpølser, men det kommer jo selfølgelig an på om man kan lide det look.

Den højre cocktailpølse dåse vil jeg nok kun fylde halvt med stearin. I den øverste halvdel ville jeg med søm og hammer lave nogle huller som man kan se flammen igennem. Måske et lille bånd omkring. Eller måske male dem forskellige farver, så de passer til årstider eller festligheder.

Nøddecremen er en glas beholder så efter en gang i opvaskeren er der en mindre beholder, jeg vil bruge den til mine rosiner.

 

Vi kan hjælpe miljøet ved at genbruge de ting vi ikke kan undgå at få ind af døren. Ved at forvandle dem til noget andet vi står og mangler, skal der bruges energi på at få det omsmeltet eller destrueret.

Har du afmeldt de reklamer og aviser du ikke gider? Så de ikke bliver produceret!
Eller endu bedre bruger du telefonen og eTilbudsavis og læser dem på skærmen?

Kommenter gerne nogle nyttige genbrugstips så vi kan få dem i brug.

– Camilla out

 

Husk at være åben og imødekommende over for andre holdninger end din egen. Lyt og hør hvad baggrunden er for andres holdninger. Det kan være svært at forstå hvordan andre kan have en mening så anderledes end din egen. Det kan være lettere at sætte sig ind i hvis, man kender personens baggrund. Der kan være en meget simpel grund, en oplevelse, et tab, eller andet der har gjort indtryk på ens liv, og derved har skabt anderledes holdninger end flertallet.

Accepter og respekter andre meninger og holdninger, også selvom de er det modsatte af din egen. Du skal ikke være enig, men du skal respektere at alle ikke tænker ens. Vi er alle unikke og vores indre fungere forskelligt da vi alle har haft forskellige liv, oplevelser og problemer.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.