Experiences,  Reviews / Interviews

New York – Del 2 (Bill’s Burger)

Dag 1 og 2 fra min New York dagbog. Jeg fortæller hvad vi har oplevet, og fortæller hvad jeg anbefaler man skal opleve I New York

Dag 1 – Hygge med Nathalie

Efter en god nats søvn i en kingsize seng, spiste vi morgenmad på Westway Diner.
Det er helt sikkert et besøg værd, men det er også et populært sted, så man kan sagtens komme til at stå i kø helt ude på gaden. I rigtig diner stil kommer der tjenere rundt og spørger om man skal have mere kaffe. Når man har bedt om en kop er refill gratis.

Det er et hyggeligt sted, god service og okay priser. Jeg vil helt sikkert anbefale Westway Diner til morgenmad. Da vi kun har spist morgenmad der, kan jeg ikke svare på om middags og aftensmaden er lige så god. De har nogle gode bolcher ved kassen – husk at tage en af dem.

Jeg bestilte toasted bagel med cream cheese. OMG amazing. Vi delte amerikanske pandekager, som blev serveret med en kande sirup og en skål med smørpakker. Amerikansk sirup smager ikke som dansk, det er ikke lige så sødt og er mere tyndt og flydende.

Times Square

Derefter gik vi en tur på Times Square, og kikkede ind i nogle forskellige butikker. Vi opdagede en butik med noget kaldet “Line friends”, det kunne ligne et japansk / koreansk brand, som ikke er kommet til Danmark endnu. Det var en hel butik dedikeret til de forskellige figurer; en kanin, en kylling, en panda, en frø. Man kunne få dem i plastik figurer, bamser, på tøj, kopper, headphones, skriveartikler og alt mulig andet.

Efter at have udforsket byen en smule, gik vi tilbage på hotellet og ventede på, at vi skulle mødes med Tines veninde Nathalie.
Vi mødtes med Nathalie kl. 15 og spiste på Le Pain Guotidien. Jeg valgte en lille frugtskål, da jeg stadig var mæt efter den store morgenmad vi fik.

Se video på min instagram hvor Nathalie blander sin kakao. https://www.instagram.com/p/BqDnpevF_1O/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Derefter tog vi på sightseeing med Nathalie, vi tog subway’en til Ground Zero og så de to store springvand.

Derefter gik vi til Brooklyn Bridge og gik over den, mens vi tog billeder af byen. I Brooklyn fik vi milkshake på The Brooklyn Ice cream Factory.

Vi tog subway’en tilbage og måtte sige farvel til Nathalie, da vi skulle skifte linje for at komme tilbage til hotellet.


Dag 2 – Top of the rock

Til morgenmad havde Tine fundet et sted, der hedder “Pick a Bagel” som er en cafe, der stort set kun har bagels og kaffe. Det er et populært sted, så vi stod igen i kø helt ud på gaden. Jeg købte mig en almindelig bagel med cream cheese og en chokolate chip muffin. Store bagels de mætter godt, og muffin er så gode. Vi spiste det på vores værelse, og jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne lide kaffen der var til kaffemaskinen på værelset. Øv.
Vi tog i Target og kikkede på forskellige produkter vi ikke har her hjemme. Vi fandt ud af, at frugt og grønt er meget dyrt. Jeg købte mig noget vand med smag. Da vandet i New York lugter og smager af klor. Derefter tog vi subway’en tilbage til hotellet, og slappede af. 

Kl. 16 havde vi billetter til at komme op i “Top Of The Rock”, som er en udkigsbygning, hvor man kan tage billeder ud over byen. Vi så solnedgangen ud over byen og højhusene.

Bills Bar & Burger

Til aftensmad gik vi på “Bills Bar & Burger”, vi fik Bills burger og pomfritter. Det er den bedste burger jeg nogensinde har fået. Er man i New York skal man absolut prøve Bills burger!.
Alle steder man spiser i New York får man vand fra hanen gratis, hvis man kan lide det behøver man jo ikke bestille drikkelse.


Vi gik forbi Times Square på vejen hjem for at se det i mørket. Jeg kan godt forstå de kalder det “byen der aldrig sover”, for med alt det lys uden for mit vindue, ville jeg heller ikke kunne sove.
Om aftenen så vi TV, eller vi så reklamer, og engang imellem var der en udsendelse om et eller andet sjovt. De har nogle meget specielle Tv reklamer, nogle giver mening andre sket ikke og er meget komiske.

– Camilla out

Husk at være åben og imødekommende over for andre holdninger end din egen. Lyt og hør hvad baggrunden er for andres holdninger. Det kan være svært at forstå hvordan andre kan have en mening så anderledes end din egen. Det kan være lettere at sætte sig ind i hvis, man ved hvad personens baggrund er. Der kan være en meget simpel grund, en oplevelse, et tab, eller andet der har gjort indtryk på ens liv, og derved har skabt anderledes holdninger end flertallet.

Accepter og respekter andre meninger og holdninger, også selvom de er det modsatte af din egen. Du skal ikke være enig, men du skal respektere at alle ikke tænker ens. Vi er alle unikke og vores indre fungere forskelligt da vi alle har haft forskellige liv, oplevelser og problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.