A to Z,  Reviews / Interviews

Sig nej til plastik sugerør

Vores første samarbejds partner er
The Official Last Straw.

Prøv lige at gætte hvad de står for, og hvad de sælger.
Jep mindre plastik og genanvendelige sugerør, til dig der ikke syntes drinken er helt så fantastisk uden sugerør. Nu kan du medbringe dit eget sugerør og på den måde være miljøbevist, det giver mindre plastik i havet.

Jeg har her sørget for en rabat kode THELASTSTRAW15
du får 15 % rabat og gratis fragt, så blev det hvis ikke nemmere!

 

The Official Last Straw er ikke de eneste der sælger miljøvenlige sugerør. Så hvis ikke dette sugerør er noget for dig, så syntes jeg du kan kikke rundt og finde et alternativ. Glas, stål, bambus, eller hvad du hellere vil have. Så længe du siger nej til engangs plastik sugerør, så gør du en forskel.

– Camilla out

 

Husk at være åben og imødekommende over for andre holdninger end din egen. Lyt og hør hvad baggrunden er for andres holdninger. Det kan være svært at forstå hvordan andre kan have en mening så anderledes end din egen. Det kan være lettere at sætte sig ind i hvis, man kender personens baggrund. Der kan være en meget simpel grund, en oplevelse, et tab, eller andet der har gjort indtryk på ens liv, og derved har skabt anderledes holdninger end flertallet.

Accepter og respekter andre meninger og holdninger, også selvom de er det modsatte af din egen. Du skal ikke være enig, men du skal respektere at alle ikke tænker ens. Vi er alle unikke og vores indre fungere forskelligt da vi alle har haft forskellige liv, oplevelser og problemer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.