A to Z

Safety razor

Så har jeg udskiftet produkt nr 3.

Der vil ikke længere blive købt engangs skrabere der kan fylde i containeren til plastik hos mig.

Jeg har investeret i en safety razor hvilket vel hedder en sikkerheds skraber på dansk?
Den bruger udskiftlige barberblade, der vil kun blive det lille stykke metal som affald i stedet for, både bladene og hele plastik håndtaget.

Denne model som hedder butterfly, åbner ved at man drejer på det nedereste af håndtaget, så kan man sætte barberbladet i og lukke igen.

Plasticfreedom har en utrolig flot safety razor med bambus håndtag. Den kan fåes i et sæt med ekstra blade og en shaving soap bar. Se sættet her.

Den jeg har købt her er fra trendhim.dk

– Camilla Out

 

Husk at være åben og imødekommende over for andre holdninger end din egen. Lyt og hør hvad baggrunden er for andres holdninger. Det kan være svært at forstå hvordan andre kan have en mening så anderledes end din egen. Det kan være lettere at sætte sig ind i hvis, man kender personens baggrund. Der kan være en meget simpel grund, en oplevelse, et tab, eller andet der har gjort indtryk på ens liv, og derved har skabt anderledes holdninger end flertallet.

Accepter og respekter andre meninger og holdninger, også selvom de er det modsatte af din egen. Du skal ikke være enig, men du skal respektere at alle ikke tænker ens. Vi er alle unikke og vores indre fungere forskelligt da vi alle har haft forskellige liv, oplevelser og problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.