The Selection, af Kiera Cass

Guilty pleasure bog!! Virkelig fangende, og jeg aner ikke hvorfor. 

3,7/5.    

Genre: Young adult, dystopi, romance.

The Selection følger America Singer, som en smule mod sin vilje deltager i en konkurrence om at blive prinsens brud. Det hele minder lidt om The Bachelor, bare med et royalt og dystopisk twist. En stor flok tøser bor på slottet, hvor de kæmper om at stjæle prins Maxons hjerte. Men men men America har samtidig en bette romance kørende på hjemmefronten -> trekantsdrama. 

Det hele lyder måske lidt tøset, og det er det også! Jeg er normalt ikke til denne slags bøger, men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at læse og læse og læse. Og da jeg var færdig med bogen, måtte jeg hurtigt i gang med både 2’eren og 3’eren.

Hovedpersonen America er til tider (ofte) pokkers irriterende og frustrerende – så tag dog et valg, pigebarn! Men nogle af de andre karakterer er lette at holde af, og dette gør bogen mere udholdelig.

Bogen kan anbefales til folk, der ikke ønsker en sindssyg dyb bog, men en letlæselig, hurtig bog – bare for underholdningens skyld. Den føles lidt ligesom reality-tv eller en chick-flick, og nogle gange er det bare lige dét man har brug for. 

– BB out

Nøgleord: , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.