Vicious, af V. E. Schwab

DEN HER BOG ER SÅ GOD!!!

B’s eget billede

Genre: Fantasy
Virkelig fantastisk bog om venskab, jalousi, hævn og superkræfter.
– Anbefales! 5/5.    

Vicious foregår i et univers, hvor der findes personer med ekstraordinære kræfter (læs: superheltekræfter!!). Vi følger Victor og Eli, der er to virkelig ambitiøse college roomates, som sammen eksperimenterer og forsøger at opnå disse ekstraordinære kræfter. Og selvfølgelig går alt ikke som forventet… 

Bogen foregår på to forskellige tidspunkter: collegetiden og 10 år senere.

10 år senere bryder Victor ud af et fængsel og forsøger at finde sin gamle ven Eli. Victor vil have f’@&% hævn! (Hvorfor? I ain’t telling you that. Read the book.) Uvidende om denne hævnplan løber Eli rundt i landet og udrydder folk med ekstraordinære kræfter. 

Vicious skiller sig ud fra andre (superhelte) bøger/film ved, at vi følger personer, som ikke nødvendigvis er helten i historien. Grænsen mellem ond og god er sløret. Hvem er helten? Hvem er skurken i denne bog? You tell me. 

Personerne i bogen er så interessante og så pokkers lede og onde, og jeg elsker dem! På trods af disse knapt så positive karaktertræk har de også gode sider, og det er let at følge dem i deres tankegang og forstå hvorfor de handler som de gør. De er nuancerede og har mange sider – de føles menneskelige.

V. E. Schwab is ma queen. 

P.S. Bog 2, Vengeful udkommer i efteråret 2018! Wohooo. 

– BB out

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.